Oldal kiválasztása

Ti trije znaki zodiaka lahko uresničijo vaše strahove glede ljubezni

Trenutna ozvezdja so super za nekatera zaljubljena horoskopska znamenja. Oni so tisti, ki lahko zdaj izkusijo, da se strahovi včasih uresničijo...

Po zakonu privlačnosti privlačimo tisto, o čemer največ razmišljamo. Ste si že kdaj želeli z nekom dobiti, a so vas strahovi ovirali? No, potem zagotovo veste, da to ni neki abstraktni duhovni argument. Tako optimistično pričakovanje kot strah lahko vplivata na podzavest in nas tako usmerjata k uspehu ali neuspehu. Zato, če imate strahove pred ljubeznijo, je čas, da jih opustite, saj trenutni planetarni položaji delajo na tem, da se uresničijo. Strah preprosto vodi do dejanj, ki ogrozijo vaš obstoječi odnos ali preprečijo nastanek nove ljubezni. Zlasti tri nebesna znamenja razumejo ta učinek – toda kdo so oni?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kozorog: Ne skrbite le za delo in uspeh!
Tisti, katerih življenje se vrti okoli dela in uspešnosti tako kot Kozorogi, pogosto nimajo časa, da bi ljubezen sploh zavzela svoje mesto v njihovih mislih. Ta malomarnost pa lahko postane tudi nevarna, zakaj bi to storili za razmerje, ki igra le stransko vlogo v vašem življenju? Položaji planetov od konca oktobra do začetka novembra vam bodo omajali spomin: nekoč ste hrepeneli po ljubezni, za katero se zdi, da zdaj v svojem življenju pogrešate. Ne skrbite samo za delo, ne bojte se vrniti sebe v ljubezni, saj če v razmerje ne vložite energije, res zamujate najboljše trenutke!

Vodnar: žrtvovati morate svojo svobodo zavoljo ljubezni!
V vas je vedno malo strahu pred žrtvovanjem svoje svobode na oltarju ljubezni. Če vas nekdo želi privezati, boste vedno razmišljali o pobegu. Predvsem trenutni položaji planetov iz vaše podzavesti sprožijo te strašne misli. Dandanes boste imeli tudi dodatno težnjo, da vse premislite in razstavite. In to trenutno ni vaša stvar, ampak odpreti se zavezanosti. Stopite iz svojega območja udobja, ker če tega ne storite, se vam res ni treba zavezati, vendar bi zlahka ostali sami.

Ribi: ne bojte se, da ljubezen lahko mine!
Najbolj strašno je, da bo ljubezen enkrat minila – in zdaj se seliš prav sem. Postali ste tako negotovi glede misli, ki tečejo v vaši podzavesti, da se pogosteje prepirate s partnerjem in morda celo sumite, da vam niste zvesti. Ne počnite tega, ker boste kar naenkrat res odšli, ko boste siti nenehne navezanosti. Raje se poskusite malo sprostiti. Sprostite se, meditirajte, igrajte šport, da vidite, ali je to izven te negativne spirale misli. Ne skrbite ves čas, raje se poskusite malo sprostiti.