Oldal kiválasztása

Tako vam bodo zvezde pomagale uresničiti največje sanje v letu 2022

Po mnenju zvezdnikov bo leto 2022 čas sprememb - a kako lahko letos dosežemo življenje, ki si ga želimo? Tukaj je vodnik za uresničevanje vaših največjih sanj iz meseca v mesec!

Po mnenju astrologov bomo leta 2022 priča spremembam na vseh ravneh. In s temi spremembami boste imeli tudi priložnost, da uresničite svoje največje sanje. Energije leta nosijo priložnost za razvoj, za ljubezen do sebe. Letos bo skoraj nemogoče ostati na enaki ravni, kot smo bili doslej, v življenju se moramo premakniti na višji nivo.

Ne glede na to, ali želite napredovati v svojem delu ali v odnosu, zvezde to podpirajo – vendar le, če si zadate dovolj velik cilj, da vam pomaga rasti. Letos se bo tudi stare slabe navade lažje sleči. Če se nekje zaletite v zid, to samo pomeni, da morate ponovno načrtovati svoje potovanje in si postaviti bolj veličasten cilj, ki bolje ustreza vašemu resničnemu jazu. Pokazali vam bomo, kako vam bo vesolje mesec za mesecem pomagalo doseči vaše cilje.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Januar: energija sreč
Januar nosi energijo sreče in dobrih novic. Tega ne bo lahko opaziti na začetku meseca, a ko se premikamo proti koncu meseca, bo to postalo bolj očitno.

Februar: ne bojte se postaviti zase
V mesecu se bo čutila energija moči in vzdržljivosti. Ne bojte se, da se postavite zase in sprejmete kakršne koli konflikte. Tudi ta mesec je morda čas, da z novim pristopom poskusite rešiti staro težavo.

Marec: lahko greste k svojim največjim sanjam
Mesec odkritja osebne trdnjave. V tem obdobju boste trdo delali, da bodo vaše osebne obveznosti uspele.

April: sprostite bloke
Čas je, da opustite strahove in blokade iz svoje preteklosti, da boste lahko končno uskladili svoja čustva, misli in dejanja. Pustite tisto, kar ne potrebujete več!

Maj: ne želite nadzorovati vsega
Postopek, ki se je začel aprila, se bo nadaljeval še ta mesec: popolnoma se lahko opustite, kar vam ni več v prid. Tudi tisti, ki so bili doslej krčevito navezani na določene stvari, lahko doživijo sprostitev. Ne želite nadzirati dogodkov, pustite, da življenje uredi stvari, kot lahko.

Junij: vaše največje sanje se uresničujejo
Ta mesec nosi energijo zadovoljstva. Ko ste se naučili zaupati vesolju, lahko zdaj doživite odlične rezultate dela v harmoniji z njim. Deskajte po valovih svojih največjih sanj!

Julij: obdobje čustvenega obilja
Čas je za čustveno obilje. Ta mesec je enostavno začeti novo ljubezen ali dvigniti vajino razmerje na višjo raven.

Avgust: svet vidite bolj jasno
Energija širitve vpliva na vas: imeli boste veliko širše vidno polje in jasneje boste videli, kaj vas obdaja. Lahko pa to obrnete sebi v prid pri uresničevanju svojih največjih sanj.

September: vaše največje sanje postavljajo cilj
Čas je, da se odločite, v katero smer želite iti. Vaši cilji bodo postali bolj jasni in energija, vložena v njihovo doseganje, se bo obrestovala. Vendar vas energija meseca podpira tudi pri skrbi zase.

Oktober: mesec sprememb
Spremembe se pričakujejo tako v vašem osebnem prostoru kot v vašem kolektivnem prostoru – in te spremembe vam bodo pomagale odkriti potencial v vas.

November: veselje delite z drugimi
Ta mesec bo prevladala energija okrevanja, prav tako pa se boste počutili prisiljeni deliti dobre stvari z drugimi. Lahko se počutite dobro sami in v družbi.

December: energija za uresničitev vaših največjih sanj
Energija meseca podpira vsako dejanje, zato, če ste do zdaj kaj odložili, nadaljujte zdaj. Do konca leta boste vedeli, kje, kaj ste ozdravili, kje ste našli več veselja in ljubezni do sebe ter kako ste se razvijali od začetka leta.