Oldal kiválasztása

Tako se začne varanje: to je nekaj, česar ne opazite

Ne gre za praske, ki prihajajo od nikoder, večino mesecev pred posteljno sceno so moški prepričani, da se bo kaj zgodilo. Če pravočasno opazite te znake, se nič ne izgubi!

Ko se zgodi najhujše, varanje, so mnogi nepričakovani in mislijo, da je bilo to nenadoma določeno. Čeprav to sploh ni tako, se splav začne precej prej kot prizorišče postelje. Morda še nimate ljubimca ali skrivnega zmenka, vendar obstajajo prepričani znaki, da nekdo že izmika zvezo. Prikaži!

1. Povabite drugo žensko v svoje skrivnosti
V razmerju so težave, ki ne pripadajo niti vašim najboljšim prijateljem. Če se vaš partner redno pritožuje nad manjšimi konflikti med vami in dekletom ali sodelavcem, to ne more biti dober konec. Tako drugi ženski ne pove le, kaj si želi v razmerju, ampak tudi, da hrepeni po več, kot si lahko priskrbite, in zavija ob tej priložnosti.

2. Povabite nekoga drugega na večerjo
Če greste na večerjo s kolegico ali žensko članico skupine prijateljev, si situacijo težko razložite kot ne zmenke, in tudi če vam varanje ne pade na pamet, se lahko razpoloženje zlahka zaplete. Še več, fant si lahko v dobro uravnoteženem odnosu predstavlja samo takšno noč s svojim dekletom, iztočnico, da namesto vas vzame drugo žensko za koktajle.

3. Pogovori se prekličejo
Pari imajo zelo močno vez, ko zvečer razpravljajo o dogajanju na delovnem mestu. Če moški tega noče, na pol srca odgovori, ali je imel dober ali slab dan, se je nekaj zgodilo z zaupanjem, navezanostjo in morda gledanjem iz zveze.

4. Veliko pove o drugem
Velikokrat tudi sam moški ne ve, da začenja negovati čustva do sodelavca, a doma veliko govori o tem, kaj je rekel in kako je delal v notranjosti. V tem primeru je priporočljivo nežno opozoriti fanta, da stvari ne gredo dobro.

5. Srečanje z nekom, ki je v vaši redni javnosti
Vsak par ima svoje najljubše restavracije in najbolje je, da si skupaj privoščimo sladoled ali pijačo. Če moški ta druga mesta pokaže drugi ženski, je to za dekle ogromen klofut, kot da bi jo želel nadomestiti. Če se to zgodi, je vredno podrobno razpravljati o situaciji.

ilustracija
Fotó: pixabay.com