Oldal kiválasztása

Tako preganjate fante in sploh ne opazite

Se vaši odnosi težko začnejo ali končajo kmalu? Se vam vedno dogaja isto in končate sami? Tako potisnete moške stran!

Morda ga sploh ne opazite in vaši znanci na to ne bodo pozorni, vendar imate morda nekaj lastnosti ali navad, ki fantom preprečujejo pobeg. Pokazali vam bomo, kakšni so! Če odkrijete nekaj, kar je specifično za vas, spremenite in moški ne bodo oblekli svojih kunčjih čevljev!

1. Flegm, nadzorujete!
Pogosto govorite ali komunicirate v slogu, zaradi katerega se vsi okoli vas počutijo majhne. Dokažete, da imate prav, dokler ne prikimate, in ne morete zdržati, če ne. Vedno je tisto, kar želite, in nikoli ne upoštevate drugih predlogov.

2. Verjemite sami, da je vsak fant dihur!
Pogosto ste razočarani in želite zaščititi svoje srce pred bolečino. Če pa zgradite zid, dober ne bo zašel vanj. Imate toliko klofuto, da ste vsem ljudem na Zemlji zapisali idiota in počasi začeli v vas vzbujati strupeni eliksir sovraštva.
Začnite vsi s čistim listom, ne omamite novega odnosa s razočaranji iz preteklosti!

3. Organizirate prizor!
Naučite se ravnati s svojimi čustvi. Moški ne marajo ist. Če premaknete tretji zmenek in uredite prizor po telefonu, ga najverjetneje ne boste preklicali, temveč ga boste trajno preklicali. Vse svoje skrbi in občutke lahko izrazite z mirno, normalno govorno komunikacijo. Ni potrebe po loputah.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

4. Otroci – zasvojeni ste s poroko!
Razumljivo je, da hrepeniš po družini in ti morda zmanjka časa, zato potrebuješ veliko ljubezni, a takoj. Najslabše, kar lahko storite, da se v celoti pogovorite o teh načrtih, je prvih nekaj zmenkov.

5. Zboleli ste ljubosumja!
Seveda imate ljubosumnost na prvih nekaj zmenkov, se sprašujete, ali vas je sestra poklicala ali kakšno žensko, vendar ne bi smeli dvomiti in predvsem raziskati. Lahko se prestrašite in zbežite, ne da bi se celo pozdravili.