Oldal kiválasztása
News

TA ZNAMENJA BODO NAJBOLJŠE ŽENE

Žena ima težko nalogo, saj se mora vstati kot mati, žena in partnerka poleg tega, da se v službi izkaže. Pri nekaterih to povzroča boj, pri drugih se zlahka znajdejo v kateri koli vlogi; in pogosto je odvisno od našega zvezdnega znamenja.

Nemogoče je reči, kaj je skrivnost dobrega zakona, saj je lahko za vsak par drugačen, a vsi se strinjajo, da je pomembno, da imata stranki skladne osebnosti in da se lahko pogovorita o vseh spornih vprašanjih. Tako je tudi veliko odvisno od tega, kdo bo najboljša žena, saj ima lahko ženska tudi v tej vlogi tisoč obrazov. Nekateri ljudje težko prenašajo ženske naloge, a določena horoskopska znamenja blestijo kot žene in rešujejo vse težave v družini. Pokažemo vam, katera horoskopska znamenja so najboljše žene!

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Rak
Najzvestejša vstopnica, ki dobesedno drži svojega moža v dobrem in slabem. Zanj je družina najpomembnejša, ne ohranja stikov le z ožjo družino, temveč tudi s širšo družino, vsakomur pocrklja dušo in poskrbi za glajenje sporov. Ko nekaj obljubi, to drži in nikoli ne pozabi na potrebe nikogar. Rad ima otroke, a tudi partnerja ne zanemarja, vedno želi poskrbeti za vse.

Ribi
Ljubezen pri njem ne mine, partnerja nosi na dlani tudi po desetletjih in ga vedno zna osrečiti. Globoko doživlja svoja čustva in opazi, skoraj doživlja čustva drugih. Včasih lahko postane mračna in muhasta, a z ljubečim možem se to redko zgodi. Razumevajoča, zvesta in zelo dobra družba.

Tehtnica
Z njo vam ne more biti dolgčas, je polna življenja, je energična, rada je raznolika, zato se zagotovo vedno najde kaj dobrega za svojo družino. Rad ima mir, stremi k miru in harmoniji s partnerjem, prijatelji, širšo družino in je neskončno potrpežljiv. Kontroverzne situacije skuša zgladiti in vedno pride do dobrega kompromisa; a kljub temu, da ne mara prepirov, težav ne pometa pod preprogo, ampak jih skuša rešiti tako, da je dobro za vse. Tehtnica je izjemno romantična, rada razvaja partnerja in obožuje majhna presenečenja.