Oldal kiválasztása

Ta 3 zvezdica bo imela boljše ljubezensko življenje, medtem ko je Luna v Biku

Ne sedite več v mlačni vodi! Energije lune pomagajo tem trem znamenjem zodiaka. Tukaj je vaša priložnost, da spremenite svoje ljubezensko življenje.

Luna vsak mesec ostane v Biku le nekaj dni. Zdaj ni nič drugače. A ena stvar je gotova, to je takrat, ko njegova energija vpliva na vse zvezde. Na ljubezenskem polju je uravnotežen tok. Nadomešča človeško dušo, jo stabilizira, ne dovoli več sedeti v mlačni vodi. Izprazni vaša čustva, vendar sprememba ni eksplozivna. Ali tudi vam Luna prinaša srečo v ljubezni?

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Bik
Ne čakajte več na čudež! Dovolj je bilo tvoje trme. Seveda vam je všeč, ko vam vse teče gladko, a zdaj imate priložnost spremeniti svoje ljubezensko življenje. Ne sedite na enem mestu, čez dan bodite odprti. Upoštevajte, da če se vas dotakne veter ljubezni, lahko naredite prostor za svoja čustva. Zapustite varnostno območje, dovolj je! In če živite v razmerju, bodo vaši konflikti izginili. Preživite prijeten vikend s partnerjem. Nič ni boljšega od romantičnega umika, zaslužite si ga!

Devica
Končajte debate, ali ni bilo to dovolj? Opazite, da ste v zadnjem času nezadovoljni sami s seboj. Če vam uspe to spremeniti, bo vaša povezava spet vzpostavljena. Konec koncev, če se boste dobro počutili v svoji koži, boste bolj ljubki. Vaše samosprejemanje zdaj močno pritiska. Ustavite se za trenutek, prišli boste do popolnosti, vse je tako dobro, kot je zdaj, razumejte to. To je ključ do ponovnega vzletanja s partnerjem, energija Lune to podpira. Tudi če živiš sam, bo takoj, ko sprejmeš sebe, prišla oseba, ki je o tebi že dolgo sanjala.

Strelec
Čeprav ste prava avanturistka, vam zdaj Luna dokazuje, da se vajin odnos še lahko stabilizira. Naredite svoje zaključke iz preteklih mesecev in če ste se naučili iz napak iz preteklosti, boste zdaj srečni v sedanjosti. Z drugim ni vedno problem, nisi žrtev. Upoštevajte, da nista kriva niti vaša karma niti vaš partner. Končno prevzamete odgovornost. Glejte, da je čas, da sprejmete svojo ljubezen takšno, kot je. Ta par dni je odlična priložnost za vas, končno lahko s svojo ljubeznijo načrtujete dolgoročno. In kot samska oseba lahko v vaše življenje vstopi nekdo, ki morda ne išče avanture čez noč z vami. Zastavite si vprašanje: kako se počutite?