Oldal kiválasztása

Ste za vojvodinjo Katarino dobili zelo slabe novice, da je sama?

Najpomembnejši moški 37-letne vojvodinje so obupali svoje dni.

Po najslabši možni novici je žena vojvode Williama objavila odstop skupaj s svojo sekretarko iz Oxforda Catherine Quinn. Dve leti je bila Katarinina vrhovna zaupnica in je igrala ogromno vlogo pri preoblikovanju princesove podobe v podobo pridne in dobrodelne princese.

Glede na članek v Daily Mail je Quinn odgovorna za načrtovanje dnevnega reda Catherine, ne da bi se udeležila nobenega dogodka ali sestanka brez njene odobritve. Na Katarino je gledala kot na bodočo kraljico in se temu podredila. Njegova plača je bila v skladu s plačo princa Charlesa, ki je imel položaj, v katerem je imel dostop do najbolj zaupnih podatkov sodišča.

Zato so vsi odšli nepričakovano – Quinn po uradni verziji zapusti dvorišče po uradni različici, saj si želi novih izzivov.

Fotó: pixabay.com

Notranji sodniki pravijo, da visoko izobražena Quinn ni nikoli želela zaposlitve, ampak preprosto ni mogla reči ne, ko so iskali ponudbo. Zdaj pa se želi vrniti na svoje univerzitetne in dobrodelne naloge, saj meni, da je storila vse za Katarino.

Vojvotkinja ni mogla dobiti nobene hujše novice, potem ko je sodišče pred mesecem dni odpovedalo njeno zvest asistentki Sophie Agnew, češ da je njeno delo postalo odveč. Agnew je bila Catherinin osebni asistent sedem let in jo spremljala na vsakem potovanju v tujino. Veljalo je, da je Katarina najbolj zvest podrejeni – piše Blikk.