Oldal kiválasztása
News

Srčno izpoved je Schumacherjeva žena prekršila molk

Počasi se je smučarska nesreča zgodila pred šestimi leti. Gospa Corinna in njuna hči Gina Maria govorita o legendarnem avtomobilskem vozniku.

Corinna Schumacher je skoraj šest let kršila molk. Prvi intervju je dala, odkar je 29. decembra 2013 njen mož Michael Schumacher doživel hudo smučarsko nesrečo – je poročal Cologne Express.

Prihodnjo sredo je minilo 25-letnico, kako je Schumi osvojil svoj prvi naslov svetovnega prvaka F1. Kot rezultat tega je bil narejen dokumentarni film o dirkalniku, ki bo decembra izšel v nemških kinematografih. Zdravstveno zdravje pilota seveda ostaja tabu, vendar njegova žena in hči še vedno imata dirljive podrobnosti o njem kot zasebniku.

Corinna se je spomnila, da ji je mož ob njihovi deseti obletnici podaril švicarsko konjsko kmetijo.

„Ne pozabim, komu vse to dolgujem. Nikogar drugega kot mojega moža Michaela. ”

-je dejala Schumijeva žena v reviji Mercedes She’s.

„Ob vsem tem želim Corinnu nekaj vrniti, ker me je razbremenil toliko let”

-je takrat dejal Schumacher, ki je po besedah ​​svoje žene celo vozil konjskega prevoznika, ob drugi priložnosti za arabskega čistokrvca odletel v Dubaj.

Tako je Corinna s pomočjo moža uresničila svoje sanje in postala uspešna zahodna kolesarka. Od takrat jih je njuna hči v športu prehitela: v svoji ekipi je osvojila naslov svetovnega prvaka.

„Ko je Michael rekel, da bo Gina nekega dne veliko boljši od mene, sem si mislil:” Hej, zakaj bi delal konje od jutra do večera? ” Rekel je, da sem preveč prijazna. Gina se ves čas jezdi, a svojim ciljem lahko včasih reče ne. Jaz sem tisti, ki po dveh ali treh krogih tečem, pravi, da je moj konj naredil dovolj. Naše dekle po drugi strani dobro dela pri iskanju sredine, ki jo je Michael spoznal v otroštvu. In imel je prav: bil je veliko boljši od mene danes. ”

-je dejala Corinna Schumacher.

Gina Marija se je spomnila, da je že kot majhna deklica hodila na karting, njen oče pa ji je še vedno dajal koristne nasvete.

Fotó: pixabay.com

„Če greš na karting, ga lahko šele potem postaviš v garažo” – je dejal. To je pomenilo, da je moral konj ob nedeljah iti v hleve. Ampak to z veseljem počnem. ”

-Gina Maria Schumacher je povedala o očetovem spominu.