Oldal kiválasztása

"SPIM V DNEVNI SOBI, KER JE TAM UMRLA" - MLADA MATI JE ŠLA K ZDRAVNIKU S SUMOM NA PLJUČNICO, UMRLA TRI TEDNE POZNEJE

Njena družina je bila zaradi hude diagnoze zelo prizadeta. V eni noči je bilo življenje mame štirih otrok izgubljeno.

Neverjetno pogumna mati se je morala za vedno posloviti od svoje družine. Ko so ji zdravniki postavili diagnozo, so ji ostali le še trije tedni življenja.

35-letna Mellissa Little je mislila, da je zbolela za pljučnico, vendar so ji zdravniki diagnosticirali neozdravljivega raka. Po razkritju njenega stanja se je naslednji dan stanje še poslabšalo in bila je priklenjena na invalidski voziček. Mellissa, ki je pred tem premagala raka na dojki, je žal umrla 10. aprila – poroča Mirror. Njena družina je zaradi nenadne tragedije zelo prizadeta, saj so verjeli, da je bolezen že premagala.

Materina zadnja želja je bila umreti doma, obkrožena z družino. Za seboj je pustila žalujočega moža in štiri otroke: 13-letnega Kalvina, 14-letnega Damiena, 23-letnega Fraserja in 22-letno posvojenko Zaro.

Njena družina se je z občudovanjem spominja kot odlične matere.

“Mellissa je bila ljubeča, skrbna in najbolj fantastična oseba, kar sem jih kdaj spoznal. Vse do zadnjega trenutka je govorila: “Ljubim te, dragi, in vedno bom imela rada našo družino. Vedno bom tukaj zate.” Toda temu ni bilo tako, ni ji uspelo … Še vedno jo čakam, čeprav vem, da se ne bo nikoli več vrnila. Spim v dnevni sobi, ker je tam umrla,” je povedal Robert, žalujoči mož, ki se bori s solzami.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Žalost družine je še težja, ker ne morejo pokriti stroškov upepelitve, zato so na spletni strani GoFundMe ustanovili dobrodelno zbiralno akcijo.