Oldal kiválasztása

Šokantna novica: 2 letnega dečka je ubila nameravana mati, nato pa se ubila

Ženska je poklicala rešilca, a otroka ni bilo več mogoče rešiti.

Ženska iz Tennesseeja je bila osumljena, da je prejšnji mesec ubila svojega 2-letnega rejnika, a so jo našli mrtvo v ponedeljek, tik pred načrtovano aretacijo, in domnevno storila samomor.

Znano je, da so 62 letno Deborah Barnes našli mrtvo na parkirišču po smrti dečka Carterja. Ženska je zaradi težav z dihanjem poklicala pomoč, a je otrok umrl, njene hude poškodbe pa so postale zdravnikom sumljive. Strokovnjak je končno ugotovil, da je malček umrl zaradi poškodb, ki jih je utrpel zaradi večkratnih udarcev v glavo in vrat. Pred smrtjo 2 letnega otroka naj bi bila njihova prava mati zaskrbljena za tri otroke, ki so na njih našli modrice in opekline.

“Vsakič, ko je obiskal svoje otroke, se je pritoževal. Poklical je in rekel, da ne razume, kaj se jim dogaja, ker je bila na njih vedno praska ali udarec” – je povedala babica otrok.

Deborah je delala kot profesionalna nameravana mati, deček in njena dva brata in sestre sta z njo živela od januarja, potem ko je njihov oče zadavil mamo, ki je tudi brutalno napadla moškega. Po poročanju CrimeOnline so preiskovalci izvedeli tudi, da je oče med pretepom na žensko vrgel stol, ki je zadel vse tri otroke, ko so sedeli na postelji.

Znano je, da so 62 letno Deborah Barnes našli mrtvo na parkirišču po smrti dečka Carterja. Ženska je zaradi težav z dihanjem klicala na pomoč, a je otrok umrl, njene hude poškodbe pa so postale zdravnikom sumljive. Strokovnjak je končno ugotovil, da je malček umrl zaradi poškodb, ki jih je utrpel zaradi večkratnih udarcev v glavo in vrat. Pred smrtjo 2-letnega otroka naj bi bila njihova prava mati zaskrbljena za tri otroke, ki so na njih našli modrice in opekline.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Vsakič, ko je obiskal svoje otroke, se je pritoževal. Poklical je in rekel, da ne razume, kaj se jim dogaja, ker je bila na njih vedno praska ali udarec” – je povedala babica otrok.

Deborah je delala kot profesionalna rejnica, deček in njena dva brata in sestre sta z njo živela od januarja, potem ko je njen oče zadavil mamo, ki je tudi brutalno napadla moškega. Po poročanju CrimeOnline so preiskovalci izvedeli tudi, da je oče med pretepom na žensko vrgel stol, ki je zadel vse tri otroke, ko so sedeli na postelji.