Oldal kiválasztása

Smrtonosno streljanje V Ameriki je med novoletno nočjo umrlo več ljudi

V dveh stanjih se je razstrelil pištola.

Ameriški tisk je v sredo v noči na noč pričel smrtonosna streljanja v dveh zveznih državah – je objavil američki tisk v sredo.

Orožje so streljale v klub v New Orlandu na Floridi v novo letošnjem partiju. Umor, ki še vedno ni znan, ima dve smrtni žrtvi – piše MTI.

Več kot dvesto je praznovalo novo leto, ko je moški začel streljati ob štirih po lokalnem času. Na prizorišču so bili varnostni delavci kluba, nekateri pa so le izdihnili. Napadalec je bil ujet.

V Huntingtonu v zahodni Virginiji je bilo tudi streljanje nočnega kluba. V incidentu ni smrtnih žrtev, šef policije Ray Cornwell je dejal, da je bilo več ranjenih najdenih na parkirišču pred nočnim klubom. V bolnišnico so odpeljali skupno sedem ljudi.

Fotó: pixabay.com

Štiričlanska družina je bila umorjena na svojem domu na silvestrovanju v Portoriku – pridruženi državi ZDA – poroča televizija CBS. Peti član družine, 16-letni deček, je preživel atentat, vendar ga hospitalizirajo v življenjsko nevarnem stanju. Šef policije Carlos Nazario je novinarjem povedal, da še vedno ne poznajo motivov za umor in iščejo storilca.