Oldal kiválasztása

Promocija je prišla kot presenečenje in zaradi presenetljivega razloga je krožila po materi

Sprva ni hotela verjeti, ko ji je šef povedal, da se mora odpovedati.

Ženska v Michiganu bo zaradi odpovedi knjižnice morda morala v zapor. Melinda Sanders-Jones je otrokom posodila pred dvema letoma, kjer se pločnik konča in noč. Potem, ko se je pred kratkim vrnil v isto knjižnico in natisnil nekaj strani, so mu rekli, da ne more tiskati, dokler ne prinese nazaj knjig, ki jih je parkiral, in to stori.

Potem pa, ko so ga ravnokar napredovali na svoje delovno mesto, se je izkazalo, da je bil za njim nalog za prijetje. Pred napredovanjem ga je pregledal njegov šef. „Šef me je poklical v svojo pisarno in mi rekel, da je za menoj nalog za prijetje in sem moral odnehati. Seveda sem se začela takoj smejati, mislila sem, da se šalim, a potem je postalo jasno, da je resna” – je povedala za LADbible, ki meni, da je to izguba časa in da je primer nesmiseln in smešen.

Po zakonu je najvišja kazen v takih primerih 500 ameriških dolarjev, kar velja za zamude, daljše od 93 dni. Predlog o tem, zakaj so pisma, ki jih je knjižnica poslala, da sprejme knjige, ki jih je povedal, pred kratkim spremenila kraj bivanja, da bi se znebila zlorabe.

Fotó: pixabay.com

Primer ženske bo obravnavan na sodišču v četrtek.