Oldal kiválasztása

Prišel je horoskop za leto 2022 za Leva

Ste se rodili z levo ynamenje? Zdaj lahko ugotovite, kaj vas čaka v letu 2022 v ljubezni, službi in zdravju. To pravijo zvezde!

Ljudje rojeni u znamenju Leva so osupljivi, strastni in samozavestni. Radi so v središču pozornosti, pogosto so ambiciozni. Nekaj kraljevskega je na njih, a če jih kdo prizadene, je bolje, da jim ne stojijo na poti. Ni jih mogoče zatreti, ker takoj kričijo po zraku. Udarjajo tam, kjer najbolj boli! Imajo ogromno moč. Včasih so malo arogantni, arogantni. Radi se igrajo, večni otroci.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Ste tudi vi rojeni s to znamenje? Poglejmo, kaj vam pripravlja leto 2022.

1. Delo-denar
Vaša vzdržljivost bo letos neprimerljiva. Zato dosežete svoj cilj in si prislužite svojo vredno nagrado. Uspeha ali denarja vam ne bo manjkalo. Polni boste fantastičnih idej, tekli boste in lahko uresničite svoje sanje. Letošnje leto bo pravi čudež, čeprav vaša nagrada ne bo vedno takšna, kot ste pričakovali. Ne doživite razočaranja, sprejmite to, kar dobite, bodite hvaležni, glejte, da se vse postavi na svoje mesto. Samo poskrbite, da to ne bo škodilo vašim odnosom. Dovolite si tudi čas za ljubezen, saj vas ta energija tudi hrani, da ne omenjam, kako pomemben vam je pravi spremljevalec.

2. Odnos-ljubezen
Ne samo, da je življenje zabavno in smeh, to moraš storiti za svoj odnos. Ste pozorni, a včasih vprašajte drugega, kaj želite. Poglobite svojo ljubezen, upajte si iti v to iskreno. In če živite sami, prevzamete odgovornost za svojo prihajajočo ljubezen, da bo na vseh tirih. Vaša priljubljenost bo leta 2022 neprimerljiva in mnogim se bo zdela privlačna. Kot samski dajte prostor, da se spoznate, prišel je čas, da dolgo čakate. Ne obupajte tudi nad svojo otroško igrivostjo! Poiščite ravnovesje. In naj čuti levje srce!

3. Zdravje
Letos je vredno biti pozoren na svoje zdravje, a ne pretiravajte! Ni se vam treba popolnoma vrteti in iskati težave, vendar tudi ne pojdite mimo znakov. Če ste prehlajeni ali ležite, se sprostite in sprostite! Letos vas ne čaka večji zdravstveni problem, a nič ne gre podcenjevati. Ne odlašajte tudi z zobozdravnikom. Vredno pregleda!