Oldal kiválasztása

Prišel je horoskop za Dvojčke za leto 2022

Ste bili rojeni v imenu Dvojčkov? Že lahko izveste, kaj vas čaka v letu 2022. Pozitivne energije so končno na delu, saj bo leto 2022 leto Jupitra!

Domačini iz karte Dvojčka so muhasti, odprti, pametni in običajno dobrohotni. Njihova izmenjava obarva njihovo individualnost, dobro komunicirajo. Prav tako jih je enostavno prepoznati, ker veliko govorijo. Nič jim ni mogoče vsiliti, zavzemajo se za svoje mnenje. Pogosto jim očitajo, da so površni, čeprav imajo le širok spekter interesov. So stvari, ki se dolgo časa poglabljajo.

Ste bili rojeni v imenu Dvojčkov? Kaj bo prineslo leto 2022? Zdaj lahko ugotovite.

1. Delovni denar
Leta 2022 se boste lotili dela z veliko energije. Vaše navdušenje se vedno začne z edinstvenimi, še vedno zelo ustvarjalnimi idejami in močnimi duhovnimi energijami. Te energije omogočajo nadzor. S svojimi fantastičnimi idejami zlahka najdete rešitev za svoje naloge. Začetni tempo se spomladi nekoliko upočasni, a tudi to je v redu. Tudi vaša bojevniška stran se lahko pojavi v tem trenutku. Izogibajte se tveganju z denarjem in ne bodite zavidljivi drugim. Bodite pozorni na svoje nakupe, da vam bo letos uspevalo. Z doseganjem vaših ciljev bo v vaše življenje prišlo obilje.

2. Odnos ljubezen
Vaši odnosi se bodo letos poglobili, podprta z Marsom in Venero. Če živite sami, obstaja velika verjetnost, da bo ljubezen prišla v vaše življenje. In če ste v zvezi, se pripravite, poleg strasti vas bosta pozdravila harmonija in mir. Pomembno je, da ste pozorni na svojega partnerja, v spolnost vnesete romantiko in vznemirjenje. Letošnje leto vam bo dalo popolnoma enako. Bodite hvaležni za vse pozitivne spremembe, opazite tudi majhne kretnje. Ni vam treba pretiravati v svoji želji po neodvisnosti, upajte se prepustiti partnerju. Verjemite mi, končno ste varni. Bodite pozorni na svoje besede, izrazite se z lepimi in prijaznimi stavki, pokažite svoja čustva. Skupna pustolovščina s partnerjem lahko pripomore k poglobitvi vašega odnosa.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

3. Zdravje
Živčni sistem, rama, okončine pripadajo vašemu nebesnemu znamenju. Letos velja paziti, da se ne boste preobremenili ali po nepotrebnem prevzeli nalog na svoja ramena. Na koncu vrzite kamne, ki ste jih odnesli iz nahrbtnika. V drugi polovici leta ne škodi postiti ali očistiti, bodite pozorni na svojo prebavo, prehranjevanje. Pomagali vam bodo zeliščni čaji in tudi vitamini ne bodo škodili.