Oldal kiválasztása

Princ Harry in Meghan gledata navzdol na svojo družino? Manjka tudi poroka Beatrix

Princ Harry bo morda pogrešal poroko svojega bratranca zaradi Megxita.

Vse več je vprašanj glede selitve princa Harryja in princese Meghan. Že januarja so objavili željo po neodvisnosti in odstopu od uradne vloge v kraljevi družini.

Po pogajanjih s kraljico Elizabeto II. je bilo dogovorjeno, da se upokojijo od 31. marca in se po tem ne bodo mogli udeležiti dogodkov, ki bi predstavljali kraljico in kraljevo družino.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kot zadnji akord pogovorov je palača tudi napovedala, da Harry in Meghan ne bosta več mogla uporabljati izraza „royal”, zato bi njuno blagovno znamko Sussex Royal morali spremeniti. Posledično sta Harry in Meghan objavila zamerljivo objavo, v kateri sta povedala, da ne bosta mislila, da beseda „royal” pripada kraljici, vendar sta odločitev spoštovala.

Ni še jasno, kakšne kakovosti bi se lahko pojavili po 31. marcu na družinskih prireditvah. Torej ni znano, ali se Harryjeva sestrična, princesa Beatrix, sploh odpravi na poroko. Vendar pa viri blizu palače pravijo, da bodo poroko verjetno zamudili.

„Seveda bosta Harryja in Meghan povabljena, zdaj pa lahko rečeta, da ne odhajata. Največja težava Harryja in Meghan je ta, da že mislijo, da sta nad palačo, da se razlikujeta od preostale družine. In to je zelo sramotno vedenje” – je za Telegraph povedal prijatelj para.