Oldal kiválasztása

Pregon avtomobilov v Maroshévízu, ogenj je odprla policija

Voznik je bil pijan, ni imel vozniškega dovoljenja in na avtomobilu ni imel niti svoje registrske tablice.

46-letnega moškega so v sredo zvečer prepeljali v pripor v Miercurea-Ciuc in s svojim avtomobilom pobegnili na policijo v Maroševiz. Med zasledovanjem so patrulje na njegovo vozilo izstrelile več strelov.

Policija v okrožju Harghita je v četrtek sporočila, da so patrulje v Gheorgheniju v sredo popoldne med rutinskim pregledom v Maroševizu. Voznik se je ustavil, ko pa je prosil za svoje dokumente, je stopil na stopalko za plin in se odpeljal.

Eden od policistov je nato najprej izstrelil in nato v avto naenkrat izstrelil štiri strele. Bežajoči voznik se je še ustavil, zato ga je na ulicah mesta preganjalo patruljno vozilo. Odpeljal ga je na dvorišče zapuščene posesti, odstranil registrske tablice iz avtomobila in pobegnil.

Fotó: pixabay.com

Osumljenca so kmalu aretirali. Nato so odkrili, da je bil v alkoholu (sonda je imela koncentracijo alkohola v zraku 0,60 mg / l), ni imel dovoljenja in je na svoj avto namestil registrske tablice drugega avtomobila. Moški je bil aretiran že 24 ur in osumljen je, da je vozil pijan registrski tablic med pijanim, brez dovoljenja -piše Maszol.