Oldal kiválasztása

Policija je zaplaknila: trupla otrok so bila najdena v kleti

Otroke je mama umorila tako, da so jih obesili s pasjim povodcem.

Lisa Snyder ni pokazala nikakšne emocije, ko so na sodišču poslušali pričevanja, obtožena je da je septembra lani v kleti v svoji hiši Albany Tawnshipu, ki je obesila 8 letnega sina in 4 letno hčerko z povodcem in je seksualno sprevrženo razmero je imala s psem.

V članku v New York Postu je 37-letnica poslušala stoično spokojnost, ko so policisti našli trupla otrok, ki jokajo.

Eric Bubbenmoyer je bil eden prvih, ki je prišel na prizorišče. Rekla je, da je njena mati sedela na stopnicah hiše in jih mirno čakala.

Policist Jeffrey Hummel je bil med tistimi, ki so pomagali pripeljati trupla otrok iz kleti. Kot piše list, je Hummel zajokal, ko je moral s fotografije prepoznati mrtve otroke.

“Jaz sem človek” – je rekel na vprašanje, kaj je z njim.

Družina je nosila značke, ki so upodabljali otroke, in ves čas sojenja so jokali. Samo mati ni reagirala, pravzaprav ni bila kriva.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Synder je trdil, da bi lahko njegov sin je vzrok njunem smrti. Toda tožilci trdijo, da otrok ni mogel navezati vratu na vrat.

“Otrok tega preprosto ni mogel storiti. Njihova mati je bila edina odrasla oseba v hiši” – je dejala tožilka Margaret McCallum.

Žensko je bilo treba tožiti ne samo zaradi uboja svojih otrok, ampak tudi zaradi iskanja fotografij, kako se je med preiskavo hvalil z družinskim psom.