Oldal kiválasztása

"POČUTIL SEM SE, DA JE MOJE ŽIVLJENJE V NEVARNOSTI" - ŠTUDENTKA RODILA OTROKA NA STRANIŠČU

Mlado dekle ni vedela, da je noseča. Ob rojstvu fantka so jo šokirali tudi starši in partner.

Študentka, ki ni vedela, da je noseča, je otroka rodila v bolnišničnem umivalniku. Vse to kljub temu, da naj bi v preteklem mesecu naredila dva testa nosečnosti, ki sta se izkazala za negativne.

Lalene Malik in njena družina je presenečenje novorojenčka pozdravila kot blagoslov. Toda mladenič je svojega zdravnika kritiziral, ker ni opazil njeno stanje. Večkrat jo je prosil za pomoč, potem ko je zaznal simptome, kot sta pridobivanje telesne teže in kratka sapa.

Malik (23) je 26. marca doma v zahodnem Londonu začutil mučen želodec. Ker niso vedeli, kaj bi lahko bila težava, so poklicali rešilca. Odpeljali so ga v bolnišnico Northwick Park, kjer je med čakanjem odšel na stranišče. Mlada ženska je nato v umivalniku zagledala rokico svojega otroka, kar jo je nasmrt prestrašilo.

“Moji možgani so popolnoma prazni. Odpeljali so me v drugo sobo, ker sem jokala in tudi moja mama je jokala. To je veliko pomenilo in za oba je bila travma. Počutil sem se, kot da je moje življenje v nevarnosti” – je svojo pretresljivo zgodbo začel Malik.

V naslednjih sedmih minutah sta rodila dečka po imenu Mohammed Ibrahim. Ob rojstvu otroka ni jokala in dihala, a so jo na srečo zdravniki uspeli oživeti.

“Nikoli nisem videl otroka, rojenega v teh okoliščinah” – je dodal porodničar za Sky News.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Mož bodoče matere je bil v tem času v tujini, zato je bil šokiran, ko je izvedel, da se je rodil njen otrok.