Oldal kiválasztása

PO SPLETU KROŽI GROZLJIVA TEORIJA: TO BI SE LAHKO ZGODILO BRITNEY SPEARS

Po mnenju oboževalcev na fotografijah in videih ne vidijo več prave Britney.

Vse bolj nenavadno obnašanje Britney Spears ni padlo v oči le oboževalcem, ampak tudi ljudem, ki pevkinega življenja niso spremljali. Nekdanja pop zvezdnica svoje strani na družbenih omrežjih običajno preplavi s plesnimi posnetki, saj ji po njenih besedah ples pomaga premagati vse težave, pri tem pa ne čuti bolečine in se lahko vrne v otroško stanje duha.

Ni čudno, da Britneyjini predani oboževalci obupani čakajo na odgovore, kaj se je pevki v resnici zgodilo. Pojavilo se je že več teorij zarote, a ena najbolj srhljivih trdi, da se na videoposnetkih in fotografijah pojavlja Britneyin dvojnik.

Uporabnik TikToka je na svojem profilu objavil tudi videoposnetek, v katerem pojasnjuje, zakaj ne moremo videti prave Britney. Razlog je očitnejši, kot si mislimo. Razliko gre iskati v pevkinem nasmehu: popolnoma se je spremenil. Prej ni imel vrzeli med zobmi, zdaj pa je.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Predani oboževalci se seveda strinjajo s teorijo o podobnosti in celo mislijo, da je Britneyin obraz drugačen, kar teorijo le potrjuje. Ob tem so prizemljeni sledilci zadevo pojasnili.

„To se zgodi, ko se lepilo zrahlja ali se trajno pritrjevanje odstrani. Ni potrebe po ustvarjanju ločenih teorij!” – je nekdo zapisal.

Ne nosi aparata, zato so se mu zobje premaknili, tako preprosto je
– je dodal še en komentator.

„To je samo podoba, Britney sploh ni videti tako!” – je zapisal pevkin oboževalec.

Kaj misliš?

Po mnenju nekaterih Britney ni prva, ki so jo zamenjali s podobnim. Na tisoče ljudi je desetletja verjelo, da je Paul McCartney že zdavnaj mrtev in da nekdo drug živi njegovo življenje. Še ena podobna teorija že lep čas spremlja življenje Avril Lavigne. V nekaterih skupinah na Facebooku je mogoče najti na stotine fotografij in študij, ki skušajo dokazati, da Avril ni več živa in da je njeno mesto prevzelo dekle, ki ji je podobno.