Oldal kiválasztása

"OGROMNO PROSTORA V NAŠEM SRCU" - DVA DNEVA SE BOJELA DVA TEDENA STARA DEKLICA

Kaj se dogaja z otrokom, je nerazumljivo. Policija je začela preiskavo

Nedolžna punčka, ki je verjetno izgubila življenje zaradi očeta, bi lahko živela le dva tedna.

Reševalna vozila so Felicity-May Harvey prepeljala v bolnišnico, potem ko so jo izzvali v njen dom v Heywoodu v Velikem Manchestru. Dva dni pozneje je svojo drobno glavo odpeljal v večne sanje v lokalno bolnišnico. Zdravniki, ki so se zaman borili za življenje, so kasneje vložili ovadbo na policijo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Naša srca so bila strta, potem ko smo izgubili svojo drago punčko, Felicity-May. Bila je čudovit dojenček, vedno tako pozoren, gledal je naokoli s svojimi velikimi modrimi očmi. Bila je lepa in neverjetno pogumna. Topil je srca vseh, ki so ga srečali. Posebnega ga je naredila poškodba nad ustnicami. Toda kljub izzivom je bila najsrečnejša in najbolj zadovoljna punčka” – je zajokala njena mama in se spomnila svoje ljubljene punčke.

“Njena mati, bratje in sestre in družina so ga imeli vedno radi in zdaj, ko so nam jih vzeli, je v srcih in življenjih vseh nas velika vrzel. Bil je naša posebna zvezda in ni pošteno, da je blestel le tako kratek čas. Ko pogledamo v nebo, gledamo skozi oblake in vemo, da je naša Felicity-May najsvetlejša zvezda” – je dodal Felicityin družinski član.

Očeta, 25 letnega Darina Harveyja, so obtožili smrti hčerke, ki naj bi se pred dnevi pojavila na sojenju. Nobena zadeva še ni bila izrečena – piše Independent.