Oldal kiválasztása

Od tega boš tudi ti jokal: napisal je srčno pismo mrtvi materi 8 letnega dečka

V pismu fant obljubi, da bo imel svojo sobo urejeno in celo pojedel brokoli, ko se bo mati vrnila k njemu.

Harry je svoji materi na božič napisal šokantno pismo materi. Dečkova mati Kerrie je marca v 34. letu starosti umrla za možgansko kapjo.

Pismo malega dečka iz Nethertona se zdaj širi kot virus po internetu in nanj ni videti nobenih oči.

Naslavljanje na ovojnici je presenetljivo. „Prosili so me, naj napišem pismo nekomu, ki mi je v letu 2019 veliko pomenil. Hotel sem pisati mami, a je marca umrla. Mogoče pa bo moje pismo doseglo njega v nebesih”.

“Resnično mislim, da si bila najboljša mama. Toliko te pogrešam in si želim, da bi bil še vedno z mano” – je Harry začel svoje pismo, nato pa materi povedal, da je v nogometni reprezentanci in da je v nedeljo pogrešala mamo. večerje.

“Včasih se pogovarjam s tabo ponoči, čeprav ne odgovori. Želim si, da bi lahko. Če bi se vrnil, bi vedno jedel brokoli in brstični ohrovt, očistil svojo sobo, se ne pogovarjal o tem in pomagal s čim” – je molil.

Harry je tudi v pismu priznal, da še vedno joka vsak dan, a nikomur ni povedal.

Fotó: pixabay.com

“Nikoli več ne bom vesel Harryja. Upam pa, da je nebo polno čokolade in rož. Zelo te pogrešam, a se vidimo pozneje” – je zaključil pismo.

Pismo so ga nazadnje skupaj z očetom odnesli v park, ga dali na žig in pustili na klopi, da bi ga angeli našli in ga odnesli v nebesa.