Oldal kiválasztása

„Ne vem, kako bom nadaljeval s svojim življenjem"- je voznik mamil na smrt pripeljal 14-letno dekle na silvestrsko zabavo.

Mama zlomljenega srca ne more obdelati tega, kar se je zgodilo.

14-letna Olivia Kolek se je ravno odpravljala na novoletno zabavo za svoje prijatelje, ko se je ustavila na maminem delovnem mestu in ji zaželela srečno novo leto. Ženska je svojo hčer zadnjič videla živo, saj je kmalu zatem gazila Olivijo do smrti.

Nesreča se je zgodila v bližini železniške postaje Rowley Regis 31. decembra pred 18. uro. Reševalna vozila so hitela na kraj dogodka, a najstniku niso mogli rešiti življenja – piše Daily Star. Zdaj je šolarkina mama Izabela Maziakowska razkrila, da jo je izguba edinega otroka popolnoma razbila.

„Bila je ljubka punca in vedno se je smejala. Pogrešala te bom … Božič sva preživela skupaj v ljubezni, vse je bilo popolno. Če moram misliti, da je bil naš zadnji božič, ne želim verjeti. Moje srce je bilo popolnoma strto. Bil je moje vse, brez njega si ne predstavljam življenja. Ne vem, kako bom vstala in nadaljevala življenje. Vse je razbito za vedno” – je povedala Izabela.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Policija je potrdila, da so prijeli 39-letnika. Osumljen je bil povzročitelja nesreče, v kateri je deklica umrla pod vplivom mamil. Pristojni zadevo preiskujejo.