Oldal kiválasztása

NA SVETEL DAN V NAKUPOVALNEM CENTRU SO SNIMALI NEVERJETNO STVAR

Varnostna kamera je posnela nenavadno operacijo.

Nenavadna tatvina se je zgodila v petek v nakupovalnem središču v Temišvaru. Tat ni vzel le denarja, ampak tudi avtomat.

19 letni tat je bankomat, v katerem je bilo več kot 200.000 leijev oziroma 15 milijonov forintov, zavezal pred varnostnim osebjem in strankami, poroča Opinia Timisoarei.

Njegova metoda je bila enostavnejša, kot smo mislili. S paletnim vozičkom je šel v nakupovalno središče in tamkajšnjim varnostnikom povedal, da je vzdrževalec. Varnost se tega ni spraševala in je gledala, kako je vzel bankomat. Krajo je posnela tudi varnostna kamera.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nihče ni posumil, mnogi so strmeli v človeka. Tat je ukradeni stroj gladko odpeljal do svojega avtomobila in ga zapakiral v svoj avto.

Ljudje v nakupovalnem centru so tatvino odkrili šele naslednji dan in policiji prijavili, kaj se je zgodilo. Varnostni posnetek je pomagal identificirati tatu in tako so moškega hitro prijeli. Nekaj denarja je prefinjeni tat že zakopal na vrtu, stroj pa je odvrgel na travnik. V odloženem stroju je bil še denar, ker tat ni mogel razbiti vseh predelkov.