Oldal kiválasztása
News

Meghan Markle je že pobegnila in pustila moža samega z razjarjeno družino

Vojvotkinja vojvodu Harryju ne pomaga, da bi potešil vedrino kraljeve družine.

Meghan Markle je zbežala v Kanado, kjer jo je mali Archie čakal z varuško. In pustil je njenega moža, princa Harryja, da se spopade s škandalom, ki je izbruhnil, potem ko so objavili: da želijo biti neodvisni od kraljeve družine.

Princeski par je ta teden odpotoval nazaj v Veliko Britanijo, a njun deček je ostal varuška v Kanadi. Vojvoda in vojvodinja Susseks sta na kratko obiskala London in nato naznanila, da zapuščata kraljevo družino.

Fotó: pixabay.com

Na Harryjevem domu se zdaj sooča z jezo kraljice in drugih družinskih članov, a Meghan Markle se je že vrnila v Kanado. Princesa je tako v Veliki Britaniji po praznikih preživela le tri dni, ko so sedem tednov ostali v tujini.

Zdi se, da si vojvodinja zamisli svojo prihodnost v Severni Ameriki, medtem ko princ Harry razlaga, kaj se je zgodilo z družino.

Dogodke je označil za insider šok in za Daily Mail je dejal, da bo del II. Elizabeth je družino poklicala, da bi našla rešitev. Posvetoval se je tudi s princem Charlesom, Williamom in Harryjem. Rekel jim je, naj si omislijo “izvedljivo rešitev” za krizo in ponudil vojvodini Sussexu naloge, ki bi jim ustrezale.