Oldal kiválasztása

MATI Z LASTNIM TELESOM ZAŠČITOVALA HČER, BRUTALNO JU JE PRETEPLA

Sredi noči so hoteli pretepsti najmlajšega otroka v družini, ki ga žena ni mogla zapustiti brez besed.

Sredi noči sta 16- in 18-letnici zbudili mamo, da ju pred hišo čaka poln avto deklet. 48-letna Michelle Audo je takoj skočila iz postelje poleg svojega moža in odšla ven, da bi ju prosila, naj odideta.

A 14 let stara zasedba se ni želela širiti, pravzaprav so bili tako podžgani, da so se bili pripravljeni pomeriti s komerkoli. Kot se je izkazalo, so prišli po Michellino mlajšo hčerko. Mati se je zoperstavila arogantnima najstnikoma, a dekleta namesto da bi končala prepir, sta skočila iz avtomobila in jo napadla.

„Mislil sem, da bi šel tja in jim rekel, naj odidejo, in odšli bi. Ni se zgodilo tako …” – je Michelle povedala za The Sun.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Grozljivka se je končala, ko sta se pojavila ženina starejša hči in njen mož, ki sta ji vzela najstnice. Michelle je bila hudo poškodovana: imela je zlomljen nos, dobila je dva ogromna črna monoklita in pretres možganov. Poklicali so policijo, a so najstniki že pobegnili s prizorišča, ko so prišli ven. S svojim brutalnim dejanjem so se celo pohvalili na Snapchatu:

„Predstavljajte si, da dovolite, da vašo mamo pretepejo” – je zapisal eden.

„Reci svoji mami, naj pride in obriše svojo kri z mojega okna” -je dodal drugi.

Michellé je bila zelo pretresena zaradi tega, kar se je zgodilo. Upa, da bodo mladi poleg družbenokoristnega dela imeli še druge kazni.

„Mislijo, da so dovolj stari, da pretepajo mamo nekoga, mislim, da bi morali plačati posledice. Kaj jim bo preprečilo vrnitev? Ali pa storiti enako z nekom drugim? Bil sem hudo poškodovan. Zdi se, da ta dekleta nikogar ne spoštujejo. Zdi se mi, da mislijo, da lahko počnejo, kar hočejo. In jim to uide+” – je dodala požrtvovalna mati.

 

Dva osumljenca najstnika je policija obtožila preprostega napada. Toda zaradi resnosti Michellinih poškodb bi se lahko soočili s še hujšimi obtožbami. Do zaključka preiskave bodo vložili ovadbo.