Oldal kiválasztása

Mariah Carey bo letos zelo aktivna v božičnem času

Ameriška pevka praznuje prav poseben jubilej, njeni oboževalci se lahko veselijo.

Neverjetno, kako čas beži! Letos praznuje 25 let eden najuspešnejših božičnih albumov vseh časov, prodan v 15 milijonih izvodov, in sicer album z naslovom Merry Christmas izvajalke Mariah Carey. V počastitev tega bo pevka letos praznični material izdala v posebni verziji.

Album na dveh ploščkih se v prvem delu ujema s tistim iz leta 1994 z 11 skladbami, medtem ko je na drugi plošči dodatnih 18 posnetkov, med njimi tri različice ključne skladbe All I Want For Christmas Is You. Tako zazveni praznična pesem v koncertni, hiphop in remiks priredbah. (Manjka pa različica v sodelovanju z Justinom Bieberrjem.)

Med redkimi prazničnimi priboljški slišimo še dodatno verzijo skladbe Joy To The World, posnetka pesmi Silent Night in Santa Claus is Comin’ To Town v živo iz cerkve oziroma remiks verzijo slednje, mesto pa ima tudi skladba When Christmas Comes, v kateri je vokalni partner Mariah Carey John Legend.

Fotó: pixabay.com

Tistim, ki jim vse to še ne zadošča, si lahko koncert ogleda tudi v živo, saj se pevka odpravlja na božično turnejo v Ameriki. Prizorišča 11 nastopov bodo Atlantic City, Washingon, Boston, New York, Uncasville in Las Vegas.