Oldal kiválasztása

Lepa manekenka je odšla na zabavo in naslednje jutro so jo našli mrtvo pred bolnišnico

Mlada ženska je izgubila življenje v skrivnostnih okoliščinah.

V skrivnostnih okoliščinah je življenje izgubila mlada manekenka, ki je ravno poskušala prevzeti svoje mesto nastajajočega igralca.

24-letno Christy Giles so nazadnje videli v petek, ko sta se z njenim dekletom odpravila na zabavo v skladišču v Los Angelesu. Na zabavi naj bi dve ženski srečali tri moške, ki so jih povabili na popoldne v Hollywood Hills.

Mlado žensko so v soboto zjutraj našli pred bolnišnico, potem ko jo je ekipa treh moških s črno masko vrgla iz avtomobila z registrsko tablico. Christy je bila takrat že brez življenja in so jo na kraju razglasili za mrtvo.

Njen mož pravi, da zdravniki sumijo, da so mu morda na silo vbrizgali heroin, preden je umrl. Zaradi tega je model morda končal svojo življenjsko dobo.

Dve uri pozneje je isto vozilo njegovo dekle Hildo izgnalo v drugo bolnišnico z dvema zamaskiranima moškima. Hilda je trenutno v kritičnem stanju in se bori za življenje. Zdravniki so ga navezali na reševalne aparate, a na žalost ni možganske aktivnosti, zato je možnosti za okrevanje zelo malo – piše Mirror.

Mož Gilesa Jan Cilliers, ki je v času incidenta ravno obiskal svojega očeta v San Franciscu, je tragedijo označil za srce parajočo.

„Takšno je. Vem, da je ne bom nikoli več videl, poljubil ali dotaknil. Hildino toksikološko poročilo je prispelo in mislim, da so v njenem telesu našli heroin, česar nobeno dekle ne bi storilo prostovoljno” -je dejal Jan.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Moški je izsledil telefon svoje žene, da bi izvedel, kaj se ji je zgodilo v tragični noči. Glede na podatke, shranjene v njenem iCloudu, je bilo njeno zadnje sporočilo dekletu, v katerem je napisala: „Pojdi stran od tod”.

Policija je sprožila preiskavo skrivnostnega primera in žalujoči družini obljubila, da bo zagotovila pravico. Družini obeh mladih žensk sta na GoFoundMe sprožili zbiranje sredstev za zbiranje denarja za pogrebe in komemoracije. Izkupiček bomo uporabili tudi za preiskavo primera Christy in Hilde.