Oldal kiválasztása

Lastnik je propadel: drugo podjetje je po nesreči porušilo podjetje, ki jim je bilo zaupano

Zaenkrat še ni znano, kako popraviti dolar. O odškodnini ali obnovi stavbe se trenutno pogaja.

Teksaško gradbeno podjetje je po naključju porušilo še en dom v predmestju Dallasa v zvezni državi Teksas, kot so ga naročili.

Po besedah direktorja podjetja je več drobnih pekov skupaj pripeljalo do napake: na primer na posestvu ni bilo tablice s hišnimi številkami, naslova na pločniku zaradi močnega dežja in veliko naplavin ni bilo mogoče prebrati, stavba pa je bila zelo podobna tistemu, kar je bilo dejansko naročeno za rušenje piše na CNN.

Lastnik porušene stavbe Jeremy Wenninger – ki je posest podedoval po svojem najboljšem prijatelju – ki je umrl pred tremi leti, je o dogodkih pisal na svoji Facebook strani. Jeremy, ki živi v Los Angelesu, je bil tik pred prenovo hiše, ko so jo sosedje poklicali, da ni treba ničesar obnoviti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

“Še vedno ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Potrudili smo se, da smo obnovili to hišo. Počivaj v miru, moja draga prijateljica Mary Ann” – je Jeremy zapisal na svoji strani skupnosti.

Podjetje za rušenje se je lastniku stanovanja opravičilo za izjavo. V javnem pismu je bilo zapisano, da je podjetje rušilo pred 35 leti in ima na tisoče delovnih mest, a še nikoli prej.

Zaenkrat še ni znano, kako vedro dodati podjetju. O odškodnini ali obnovi stavbe se trenutno pogaja.