Oldal kiválasztása

JEREMY RENNER JE POSLAL SPOROČILO IZ BOLNIŠNICE O SVOJEM TRENUTNEM POČUTJU

Vsi so bili šokirani nad nesrečo zvezdnika filma Marvel. Mogi so bili v skrbeh zanj, saj je že več dni na intenzivni negi.

Kot je že poročal Ripost, je bil ameriški igralec Jeremy Renner med čiščenjem snega udeležen v nesreči. Igralca so v nedeljo v resnem, a stabilnem stanju prepeljali v bolnišnico v Nevadi, kjer so ga v ponedeljek operirali. Po izjavi njegovega tiskovnega predstavnika je v nesreči utrpel poškodbe prsnega koša in ortopedske poškodbe.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Igralec se je svojim oboževalcem s profila na družabnih omrežjih zahvalil za njihovo skrb s fotografijo na bolnišnični postelji. S fotografije je razvidno, da je bil zaradi nesreče zelo razburjen, kar je razvidno tudi iz nekaj vrstic, ki jih je napisal o svojem stanju.

“Hvala vsem za prijazne besede. Še vedno sem preveč omamljen, da bi lahko pisal. A vsem vam pošiljam ljubezen,” je napisal Jeremy Renner.

51-letni Renner, ki je bil nominiran za oskarja za vlogo v filmih Land of the Bombs in City of Thieves, je igral v več Marvelovih filmih, v dveh filmih Misija nemogoče in z oskarjem nagrajenem Prihodu.