Oldal kiválasztása

Je to neverjetna, svetovno znana pevka iz male Maddie McCann?

Deklica živi po mediju in bo postala velika pevka.

Policija pravi, da Madde McCann živi in živi v Nemčiji – trdi policijski medij. Sin Johansson – ki trdi, da je sodeloval s policijo Združenih držav pri primerih pogrešanih oseb – meni, da je dekle v redu in je zdaj znano kot Melanie.

Maddie McCann je leta 2007 izginila z družinskih počitnic na Portugalskem in jo išče že od nekdaj. Britanska in portugalska policija jo zasledujejo z ogromno silo, iskanje pa se nadaljuje po 12 letih.

Po Johanssonu je živa in zdrava. Mediji pravijo, da je pred kratkim pomagal hip hop izvajalcu Jamalu Truloveu, ki je več kot šest let preživel za rešetkami za umor, dokler ga niso dokončno odpustili.

Medij je za Daily Star povedal, da Maddie nima pojma o svoji družini, da se ne spomni ničesar, ker je bila tako majhna, ko je izginila. Domnevno naj bi jo ugrabil nemški preprodajalec otrok in je od takrat v zaporu. Po Johanssonu se je dve leti po Maddiejevem izginotju ženska članica kriminalne zasedbe deklici smilila in ji pomagala pobegniti.

Fotó: pixabay.com

Njeni novi starši so pri sedemdesetih ali osemdesetih in živijo v Kölnu. Po navedbah medijev je Maddie odlična pevka in plesalka. Po naključju se bo k družini vrnil leta 2022 ali 2024, ko bo postal znana pevka.