Oldal kiválasztása

Je res konec? Kraljeva družina je za božič objavila čudno fotografijo

Uradna fotografija kraljice za božič, ki jo je objavila kraljica, je med oboževalci povzročila ogromno neurja. Vsi ugibajo, zakaj sta princ Harry in Meghan ostala brez slike družine.

Angleški vladar nagovori vsako leto in tudi letos ne bo nič drugače. Na to so jih spomnili tudi na uradnem Instagramu družine, kar je bilo razvidno iz Elizabeth II. se na gradu Windsor pripravlja, da bi se med drugim pogovarjala o pristankih v Normandiji pred 75 leti danes ob treh ponoči.

Vendar pa je pri fotografiji nekaj povsem nenavadnega, to je, da princ Harry in njegova družina nista v kakršni koli obliki, medtem ko so drugi člani družine na fotografiji.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Vesel božič! Letos je govor kraljice posnet v Zeleni risalnici v gradu Windsor. Predvajana bo na božični dan ob 15. uri po GMT. Letos so obeležili tudi 75. obletnico D-dneva in v kraljičini božični govor bo njeno veličanstvo razmislilo o spominih. “Sedem in peta obletnica tiste odločilne bitke so se v pravem duhu sprave tisti, ki so bili prej zapriseženi sovražniki, združili v prijateljske spomine na obeh straneh Rokavskega preliva, za njimi pa so postavili pretekle razlike. . “S tem, ko bomo pripravljeni odložiti pretekle razlike za nami in se pomeriti naprej, bomo častili svobodo in demokracijo, ko je enkrat zmagala za nas z velikimi stroški.” Jutri ob 15. uri GMT spremljajte oddajo Kraljice božič na televiziji, radiu in spletu.

Fotó: pixabay.com

Objava skupine The Royal Family (@theroyalfamily) 24. decembra, 00:08

To je čudno samo zato, ker se ne nanaša na tipično zanemarjanje nenamernega zgreševanja, niti ni na srečo, če niso bili namerno sprejeti z vladarjem. Res je. a Buckinghamska palača je prejšnji mesec sporočila, da se vojvoda par ne bo pridružil kraljevi družini za redni božič v Sandringhamu.

Kraljeva družina se vsako leto fotografira v cerkvi svete Marije Magdalene, ki je blizu kraljičinega posestva. Letos pa Harry božič preživlja s princesovo mamo Dorio Ragland. Ni podatkov o tem, kje točno je, verjetno pa v Los Angelesu, kjer živi Ragland. Kraljeva družina je tradicionalno izmenjala darila na božični večerni čajni čas med 16. in 18. uro, tokrat pa Meghan Harry in Archie ne bosta, a dejstvo, da njuna fotografija ni bila razkrita, lahko kaže na resno nasprotje.