Oldal kiválasztása

Izšel je tajni posnetek glasu, Diana se je soočila s Charlesovim ljubimcem

Princesa Diana je vedela, da obstaja nekaj med Camillo in princem Charlesom, in povedala je svojemu tekmecu.

Princesa Diana je povedala, da je eden od njenih „najbolj pogumnih trenutkov” v njeni poroki zbral moč, da bi se pogovarjala s Camillo Parker Bowles, ljubimcem princa Charlesa.

„Pekel se je sprostil” tisto noč, ko se je Diana soočila s Camillo. Princesa je svoje razmerje končno končala leta 1992, leta 1996 pa se je ločila od Charlesa.

Po besedah Diane je princ Charles tekel kot „piščanec brez glave”. Večer je bil, mimogrede, 40-letni rojstni dan Camilla brata Annabel Elliot v Londonu leta 1989.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Diana se je spominjala zgodbe na skrivno posnetem zvočnem posnetku iz leta 1991: „Šla sem v hišo in prvič v življenju podala roko Camilli in se počutila, kot da bi jo, uh, prebolela.”

Princesa Diana je bila stara 20 let, ko se je poročila s princem Charlesom 32 in se odločila, da bo šla na rojstnodnevno zabavo šele tisti dan, in tega nihče ni pričakoval. Po besedah Diane je njen mož princeso skušal odvrniti, da bi šla vse do konca. Vendar je bil odločen in se je celo odločil pozdraviti Camillo z bolj formalnim stiskanjem roke, kot pa s poljubom. „Zame je bil to velik korak” – je dejala Diana.

Na zabavi je opazil, da sta Charles in Camilla izginila. Poklical jih je in nato povedal Camilli, da želi govoriti z njim. Diana je povedala, da točno ve, kaj se dogaja med Camillo in Charlesom. Ko je Camilla odgovorila: „Imate vse, kar ste si kdaj želeli. Vsak moški na svetu je tvoj, ljubijo te, imaš dva čudovita otroka, kaj več hočeš? ”

Do trenutka, ko je princesa rekla: „Želim moža.” Diana je jokala domov, sedem let jeza.

71-letni princ Charles se je leta 2005 poročil s Camillo, ki je danes stara 72 let – poroča Mirror.