Oldal kiválasztása

HUGH GRANT GOVORI SAM: NOVICA JE RESNIČNA, SEM MOŽ JAMESA BONDA

V 90. letih je igrala moško soprogo

Kriminalska drama Tőrbe ejtve – The Glass Onion se je pred kratkim pojavila na spletnem mestu za pretakanje Netflix z več zvezdniki s seznama A v igralski zasedbi. Tu je Hugh Grant igral skupaj z Danielom Craigom, ki je igral Jamesa Bonda, pa tudi z Edwardom Nortonom in Kate Hudson. Delo je nadaljevanje nadvse uspešnega prvega dela, v katerem Daniel Craig prevzame vlogo svetovno znanega detektiva Benoita Blanca, njegovo soprogo pa je odigral nihče drug kot Hugh Grant.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Nekronani kralj romantičnih filmov Hugh Grant je zdaj v intervjuju priznal, da je v filmu res igral zakonca Daniela Craiga, čeprav je šlo le za nekajsekundno epizodno vlogo.

“To je kratka epizodna vloga, pravzaprav ne vem, zakaj so jo želeli narediti, a prvi film se mi je zdel tako sijajen, da sem pomislil, zakaj pa ne? Zato sem se za nekaj ur pojavil na snemanju” -je razkril igralec v intervjuju za Collider. Za tiste, ki filma še niste videli, vam bomo povedali toliko. Grant se v filmu res pojavi le za nekaj trenutkov, tako da tistim, ki bi delo gledali samo zaradi njega, ni treba računati na dolgo kinematografijo.