Oldal kiválasztása

Hrvaški predsedniški kandidat bi poslal vojake proti migrantom

Prihajajoče predsedniške volitve bodo 22. decembra na Hrvaškem. Miroslav Skoro je eden od kandidatov, ki se borijo za aretacijo na tisoče ilegalnih priseljencev na meji z uporabo vojske.

Kot poroča poročevalec, slovenski premier Hrvatom očita, da je do začetka novembra letos v njihovo državo prišlo 72 odstotkov več migrantov. Po drugi strani Hrvati prelagajo odgovornost na druge balkanske države, ki med drugim pravijo, da Bosna ni sposobna zaščititi meja svoje države.

Po besedah ​​hrvaškega predsedniškega kandidata Miroslava Škoro njihovi policisti opravljajo nadčloveško delo, vendar je njihova moč tudi omejena. Zato glasbenik, ki je postal glasbenik, zahteva, da se napoti vojska in s tem zmanjša breme za policijo. Skoro meni, da je najpomembnejša naloga zaščita njihovih državljanov. Za Hrvate narašča strah, da bodo morda namenjeni Bosancem. Na Balkanu migranti postajajo bolj agresivni in vse bolj napadajo.

Fotó: pixabay.com

Vse več strokovnjakov trdi, da bi lahko prihodnjo pomlad Evropo prizadela migracijska kriza, podobna kot leta 2015 ali še hujša.