Oldal kiválasztása

„HOČEM NAZAJ SVOJEGA OČETA" - PRINC HARRY PODAL ŠOKANTNO IZJAVO

Po navedbah informatorjev iz palače obtožbe, da se princ Harry ne želi spraviti z očetom, ne držijo.

Princ Harry naj bi se po dokumentarnem filmu, ki ga je predvajal Netflix, ponovno zbližal z družino. Zdaj se zdi, da je enako pripravljen storiti tudi njegov oče.

“Vedno je jasno pokazal, kako zelo ima rad oba sinova, in vsa leta je ohranjal odprte komunikacijske linije kljub številnim trenjem,” je v torek poročal Page Six, sklicujoč se na vire v Telegraphu.

Po besedah poznavalcev je bil Harry glede tega, kar se je zgodilo, “zaveden”. Ti dodajajo, da 74-letni kralj Charles in njegov 38-letni mlajši sin Harry ostajata v stikih in da sta se večkrat srečala na praznovanju platinastega jubileja kraljice Elizabete II. junija 2022.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Čeprav so bili njuni odnosi včasih “napeti”, je monarh kljub temu ponovil, da njegova vrata ostajajo odprta in da sta princ in Meghan Markle kadar koli dobrodošla na obisku.

Kljub težavam bo kralj povabil Harryja in njegovo boljšo polovico na slovesnost ob kronanju, ki bo 6. maja.

V odlomku iz nedavnega intervjuja za televizijo ITV, ki bo kmalu predvajan, je Harry izjavil, da njegova družina “ni pokazala nobene pripravljenosti za spravo”, in novinarju Tomu Bradbyju dejal: “Hočem nazaj svojega očeta. Hočem nazaj svojega brata.”