Oldal kiválasztása

Grozni pogled na vašem Klučovcu: našli so vodo na telesu lokalne ženske

63 letna ženska je sinoči zapustila dom in natančnega vzroka njene smrti še niso razkrili.

V torek ob desetih zjutraj so v kanalu v Klučovcu (oblast Dunajske strede) našli žensko truplo.

Karoserija je ležala poleg Peugeota. Policija je območje zaprla in na kraj dogodka opozorila gasilce in reševalce. Novico o smrti je potrdil Tibor Hodosi, poveljnik okrožne gasilske enote. Povedala je, da dame ni bilo več, ko je na prizorišče prispela njihova enota.

Po nepotrjenih informacijah iz uradnega vira gre za 63 letno lokalno žensko. Njegovo truplo je ležalo v vodi, ni pa znano, kako je prišlo tja. Peugeot je zapeljal s ceste ob kanalu in na pol poti navzdol v trst z voznikovo stranjo navzdol. Voznik se je morda zbolel in po tem, ko je padel v trst, izstopil iz avtomobila in se spustil v vodo, mora policija na kraju dogodka in preiskovalca ugotoviti vzrok njegove smrti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Tiskovna predstavnica policije Maria Linkešová je razkrila, da primer preiskuje policist iz Greater Megye. Pojasnil je, da je 63-letnik že noč prej odšel od doma.

Dodal je, da je mrtvozornik odredil obdukcijo, da bi ugotovil, kaj je povzročilo njegovo smrt. Še vedno gre za postopek odvračanja od smrti, vendar ga je mogoče kasneje prerazvrsti – piše Parameter.