Oldal kiválasztása

Groza, kaj se je zgodilo s to žensko, čeprav jo je pravkar opraskal maček

Sprva ni niti pomislil, da bi lahko šlo za težave, saj se včasih to zgodi pri vsakem nosilcu mačk. Potem je skoraj umrl. Brutalne fotografije, samo za močne živce!

Groza, kaj se je zgodilo s to žensko, čeprav jo je pravkar opraskal mačekImetniki mačk se niti ne bi spomnili, da bi njihov ljubki ljubček lahko celo umrl. Tako je bila 65 letna Shirley Hair, ki jo je skoraj ubila njena siamska mačka.

Ker je ženska v Bristolu vrtnarila, se je v bližini pojavil moški Chan, imenovan Chan. Shirley je želela pobrati žival, da jo boža, vendar je imela druge načrte, saj je opraskala kri in nato zbežala. Shirley je prekrila rano, končala delo na vrtu, in čeprav se je zvečer počutila nekoliko šibko, se ji je zdelo, da bi lahko šlo za gripo. A napadla ga je veliko bolj nevarna bolezen: mesojeda bakterija.

Bolečine in omotice v mišicah ni jemala resno, toda ko jo je začel nabrekati, jo je mož odpeljal na urgenco v Bristol, kjer so ugotovili, da trpi za krvjo, doživela je septični šok in tam je odkrila bakterijsko okužbo. Nujna operacija je bila izvedena na roki ženske na mestu praskanja za mačke, vendar se je njena kalvarija šele začela.

Shirley je bila pet dni zadržana v umetni komi, šest tednov je bila hospitalizirana, med tem pa je prestala več operacij. Odstranili so mrtvo tkivo, vendar se je še poslabšalo; poleg tega ni mogel verjeti, da je to posledica ene same praske. Na bolniški postelji se je spomnil, da nikoli ni imel zveze s siamskim psom, mačka je bila že od nekdaj divjaška, a ko je postaral, je vedno bolj in bolj napadal lastnike. Stanje ženske je postalo tako slabo, da je po eni operaciji doživela dva srčna infarkta.

Fotó: pixabay.com

Ko je bil končno zunaj oddelka za intenzivno nego, je kožno tkivo na stopalu nadomestilo tkivo, ki je umrlo na zadnji strani roke – ker je rana postala tako globoka, da so se pojavile celo tetive. Imate srečo, da ste preživeli vso stvar. Po incidentu so za Chan iskali novega lastnika.