Oldal kiválasztása

Glede izginotja Maddiejevega primera je tega človeka ujela policija

Britansko natakarico je zaslišala njena nekdanja prijateljica v detektivih v civilni obleki.

Britanka, ki že leta živi v tujini, je dejala, da jo je policija izprašala o izginotju Maddie McCann. 59-letna Carol Hickman je spraševala nemškega bivšega prijatelja Michaela Jehleja (51), vključno z njeno telefonsko številko in Facebookom.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Natakarica dela v lokalu v Praia da Luz na Portugalskem, le 450 metrov od mesta, kjer je leta 2007 izginila pri treh letih. Hickman je dejal, da sta k njemu pristopila dva civilista oblečena detektiva in ga vprašala, ali se spominja dneva, ko je otrok izginil.

Hickman se je v Algarve preselil leta 1997 in z Jehlejem preživel 18 mesecev, a se je pred letom 2007 že razšel. Vendar pa po Hickmanovih besedah ni razloga, da bi policija sumila na partnerja, vsekakor pa je bil presenečen, da bi ga izprašali. “Bil je prijazen hipi. Celotna zadeva se mi zdi zelo čudna” – je dejal.

Jehle je za britanske časopise dejal, da ne ve, da jih sprašujejo o Maddie, in dodal, da policija ve, kje živi. Na Portugalskem živi od leta 1995.

Leta 2007 je drugo Jehlejevo dekle poročalo, da je šest stanovalcev policista preiskalo njeno stanovanje, vključno z zamrzovalnikom – poroča Metro.