Oldal kiválasztása

Fetišistični napadalec na glavo tekačice hotel povleči vrečo za smeti

Natanko pred dvema tednoma so v avstrijskem Linzu napadli tekačico. Žrtev je izjavila, da ji je storilec na glavo nameraval povezniti vrečo. Policija je sporočila, da je osumljenec sirski migrant, ki pa je imel pripravljen neverjeten izgovor.

22-letni sirski migrant zaradi naklepa spolnega nasilja in tatvin sedi v priporu. Moški je osumljen napada na tekačico iz Linza, ki jo je nameraval odstraniti s proge tako, da ji je čez glavo poskušal povezniti vrečo, in sicer dne 12. novembra. Izbrani žrtvi se je posrečilo preprečiti njegovo namero in zahvaljujoč ognjeviti obrambi uspelo cel pregnati napadalca. Storilec je med begom izpustil tudi vrečo za smeti, na kateri so bili njegovi prstni odtisi.

Policija je nekaj dni po dogodku sporočila, da so ujeli osumljenega storilca, ki je podal tudi izjavo, v kateri je priznal dejanje, vendar oporeka poskusu spolnega nasilja. Migrant islamske vere trdi, da se je poskušal dokopati le do copat tekačice, ker ga ženski tekaški copati spolno močno privlačijo. Preiskovalci sprva priseljencu niso hoteli prisluhniti in mu verjeti na besedo, a o potrditvi pričajo dokazi preteklega primera – piše Kornen Zeitung.

Fotó: pixabay.com

Potemtakem je že lani oktobra v bližini Linza, in sicer v naselju Pregarten,napadel eno drugo tekačico, ki jo je odnesla brez poškodb, ukradli so ji le copate.