Oldal kiválasztása

Ena najvplivnejših hči hollywoodskega režiserja se je začela ukvarjati s porniči

Starši naj bi Mikaela podpirali v vsem, kar jim je po telefonu povedal o tem, kaj počne.

Mikaela sta v povojih posvojila Steven Spielberg in Kate Capshaw. Sedaj 23-letna deklica se je čez vikend oglasila z veliko objavo in staršem po telefonu povedala, da želi od zdaj naprej delati porniče.

Kot rečeno, želite uživati v svojem telesu in veste, da „bolj normalno” delo ne bi zadovoljilo vaše duše. Nagajilo mu je tudi, da bi moral povsod sovražiti sebe in da delo v spolni industriji še ne pomeni, da je dosegel dno jame, ampak to vidi kot pozitivno odločitev. Dejal je, da ne bi smel obsojati ljudi, ki odkrito sprejemajo življenje od svojega telesa.

V intervjuju za New York Post je tudi priznal, da je bil kot otrok spolno zlorabljen. Poskušal je pojasniti, da ni prijateljev svoje družine ali njegovih staršev, ni pa razkril, kdo je zagrešil grozodejstva. Povedal je, da ima osebno motnjo zaradi nadlegovanja, dolgo časa pa se je boril tudi z anoreksijo in alkoholizmom.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Zdaj pa menite, da je pornografija vredna terapije. Kot je dejal, lahko med snemanjem seks filmov zadovolji nekoga, ne da bi bil poškodovan. Zaenkrat – in to namerava tudi narediti – snema samo solo filme, saj noče škodovati občutkom svojega 47-letnega zaročenca s seksom z nekom drugim.

Pravi, da ga starši zanimajo za njegovo novo kariero in zelo upa, da bo ponosen, da bo premagal težave z alkoholom, od katerih je skoraj umrl. Staršem zaupa, da bodo opazili, kako daleč je prišel od nizke točke, kjer je bil leto in pol, in da spoznajo, kakšna samozavestna ženska so.