Oldal kiválasztása

DRAMATIČNE PODROBNOSTI: SNEŽNI PLUG POVOZIL JEREMYJA RENNERJA

Razkrite so bile podrobnosti grozljive nesreče zvezdnika filmov o Marvelu. Ko se je zgodila nesreča, je poskušal pomagati družinskemu članu.

Kot je že poročal Ripost, je bil ameriški igralec Jeremy Renner med čiščenjem snega udeležen v nesreči. Zvezdnika filmov o Marvelu so v nedeljo v resnem, a stabilnem stanju prepeljali v bolnišnico v Nevadi, kjer so ga v ponedeljek operirali. Po izjavi njegovega zastopnika je v nesreči utrpel poškodbe prsnega koša in ortopedske poškodbe. Pred kratkim je na svoji strani na družabnih omrežjih objavil sporočilo oboževalcem, ki so zaskrbljeni zanj.

Daily Mail je zdaj pridobil vse podrobnosti o grozljivi nesreči. Kot so zapisali, se je nesreča Jeremyja Rennerja začela s klicem v sili. Na tiskovni konferenci je šerif okrožja, Washoe Darin Balaam, razkril, da je igralec poskušal pomagati družinskemu članu, ki je z avtomobilom obtičal v visokem snegu.

Ko je Renner s sedemtonskim snežnim plugom očistil cesto, je izstopil in spregovoril nekaj besed s svojim nečakom. Med pogovorom sta opazila, da je snežni plug PistenBully začel drseti. Renner se je poskušal vrniti v vozilo, ki ga je povozilo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Šerif je dodal, da policija ne sumi na kaznivo dejanje in da Renner v času nesreče ni bil pod vplivom alkohola. Šerifov urad trenutno preiskuje nesrečo, snežni plug pa je bil za zdaj zasežen.

Sosedje so prišli ven z brisačami in igralcu nudili prvo pomoč, čeprav nihče od njih ni bil zdravnik. Po podatkih iz dnevnika klicev na številko 911 je bil Rennerjev trup zdrobljen, desna stran prsnega koša pa se je sesula, ko ga je povozila pošast. V ozadju klica je bilo slišati stokanje in očitno je imel težave z dihanjem.

Mimogrede, Renner ima svoje gasilsko vozilo, bager in drugo težko opremo. Rad je pomagal čistiti sneg v svoji soseski. TMZ je pred tem poročal, da je Rennerjevemu snežnemu plugu odpovedala varnostna oprema, zaradi česar je prestavna ročica skočila iz prestave.