Oldal kiválasztása

Drama: Truplo novorojenega fantka najdemo v tovornjaku za smeti

Preiskovalci so se zelo trudili najti sorodnike nedolžnega malčka. Grozljivi dogodki so držali mesto v strahu.

Floridska policija je osvetlila grozljivo tragedijo. Kri v moškem zmrzne tudi, če misli, da bi ženska lahko ušla, kar je storil svojemu nedolžnemu otroku.

V smetnjaku so našli truplo novorojenčka. Očitno so ga pobrali iz smeti stanovanjske hiše, zato je prizadeto območje preiskala policija.

V stanovanjski hiši je živela tudi Janita Phillips, ki pa oblastem ni hotela darovati krvi, nedolgo zatem pa sta se s partnerjem preselila v Connecticut.

Dečka so po poročilu medicinskega izvedenca zadavili kmalu po rojstvu – je sporočila policija Greenwicha.

Preiskovalci se na zadevi ukvarjajo že leta, šele pred kratkim pa je bila na voljo nova forenzična tehnologija za identifikacijo sorodnikov umrlega dečka. Nato so morali le izslediti Philips, kar se je končno zgodilo v petek.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Janita Phillips naj bi pred možem prikrila nosečnost in policiji povedala: „Nisem hotela, da bi se moje sanje uničile in padle v zajčjo votlino, kjer je veliko otrok in zaradi računov ne morem skrbeti. jih in tega ne morem uresničiti. sanje.”

„Hvaležni smo, da smo končno dosegli pravico do tega otroka v naši skupnosti. Preiskava njegove tragične smrti je trajala več let, vendar smo se je vedno spominjali in upamo, da mu bo ta konec prinesel mir in priznanje” – je dejal Robert Berry, namestnik načelnika policije v Greenwichu.

Potem ko je zdaj 62-letna ženska priznala svojo krivdo, je DNK test pokazal, da sta bila z možem fantkova starša. Obtožen je bil tragedije leta 1986 in trenutno čaka na obsodbo brez varščine. Njeni odvetniki upajo, da bodo za žensko podali manjšo obtožnico – piše Crime Online.