Oldal kiválasztása

Čudno je, ali je vredno božiča - prijatelji zvezde se bojijo

56 letna svetovna zvezda pije toliko, da je dobesedno v nevarnosti.

Že leta je znano, da je imel težave z alkoholom, a le tisti, ki so mu najbližje, so lahko ugibali, kako resne so bile razmere. Johnny Depp, zvezda filma Pirati s karibov, je dobesedno življenjsko ogrožen. Njegovi prijatelji so se zdaj obrnili na javnost, da bi videli, ali njihova kričeča pomoč pripomni igralca, ki že leta kupuje vino za 8,5 milijona forintov mesečno.

Kot je povedal reviji Globe, je zvezdnik naročil vodke v svoji hotelski sobi do treh zjutraj, ki jih navaja Gossip Cop. Njegova odvisnost od alkohola je tako ostra, da brez pijače ne more niti skozi javne prireditve: v tem primeru pije kavo v skodelici za kavo, tako da oboževalci ne bodo ničesar opazili. Mnogi šele na koncu spoznajo, da ga morajo telesni stražarji podpirati z odra.

Fotó: pixabay.com

Če se ne ustavite, lahko po mnenju vaših prijateljev ostane še nekaj tednov. “Johnny Depp do Božiča ne bo živ” – je dejal eden od njih. Igralec se od leta 2013 bori z alkoholizmom, ki mu je uničil tudi drugi zakon. “Če pije, postane nakaza” – je dejala njegova bivša žena Amber Heard, ki je trdila, da jo je Depp večkrat zlorabil, ko je bil pijan. Zvezda je vse zanikala, v odgovor pa je tožila 50 milijonov dolarjev – se spominja Blikk.

Igralec je poleti dejal, da ima drugačen odnos do alkohola. “Potrudil se bom, da se izognem smrti” – je dejal in poskrbel, da bo v glasbi našel vse, kar je manjkalo iz njegovega življenja. Zdi se, da je sam sebe zavajal.