Oldal kiválasztása

Bizarna poroka: Nevesta je zajokala, ko je videla torto

Nihče si ne želi takšne izkušnje na vaši poroki, ni čudno, da se je odzvala slaba maka. Še več, ne preseneča, da je zaradi incidenta izbruhnil velik škandal in na tisoče je bilo linčanih po internetu...

Vsaka nevesta je imela na svoji poroki nočno moro s Škoti: na najboljši dan v življenju je šlo vse v redu, dokler torta ni prispela. In njen videz je šokiral ne samo njo in nevesto, ampak tudi netizene.
Mati maka je prevzela torto, ki je imela zelo drago ceno 60.000 forintov v funtih. In za razliko od neveste ni jokala, ko jo je videla, ampak je bila ogorčena. Ni čudno, da je torta pošast izgledala tako:

Čeprav je imel okras, ki sploh ni bil jestiv, je torta sama izgledala kot izpadlo. Ob natančnejšem pregledu se je izkazalo, da so kebabove palice držane skupaj, notranjost pa ni bila veliko bolj navdihujoča od zunanje. Jezna mati je s primerjavo delila, kar je naročila.

Fotó: pixabay.com

Na srečo so profesionalci delajo v hotelu, kjer je potekala poroka, delovali in takoj našli slaščičarno, kjer bi lahko dobili novo torto, tako da se veliki dan ni pokvaril. Na fotografije grozne torte se je odzvalo na tisoče ljudi, izbruhnil je velik škandal in pekarna se je izbrisala iz skupnosti. Pred njo je spovednik izdelovalcev torte pisal jezni ženski in zapisal, da ni storila namerne napake – zgolj precenila svoje sposobnosti izdelave torte. No, vsi se strinjajo, da niti malo…