Oldal kiválasztása
News

Afganistanski migranti so z 11-letno deklico ravnali slabo

11-letna deklica, katere naivnost so afganistanski migranti slabo izkoristili, je na internetu iskala nežnost, razumevanje in bližino. Nasilje in spolno nadlegovanje se je končalo, mladoletna žrtev pa od incidenta živi v terapevtskem centru.

Sama mati vzgaja majhno deklico, ki je kljub svoji mladosti morala preživeti grozno težavo. Otrok z motnjami v učenju, ki pogosto trpi zaradi osamljenosti, je želel prijateljevati na spletu. Konec poletja 2018 se je preko klepetalnega programa seznanil s Khudai R. afganistanskega porekla. Moški je v Nemčijo prispel leta 2015 in je v evidencah organov naveden pod štirimi različnimi vzdevki.

Prvič sta se srečala septembra 2018, migrantka pa ji je že zgodaj odkrito povedala, da išče spolnega partnerja po internetu.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Mladoletna deklica se je bala, da bo razočarana, zato je po obtožnici pristala na sobivanje, kar se je zgodilo v bližini postaje Langenhagen. Po tem je 11-letna deklica dvakrat srečala afganistanskega priseljenca, oba pa sta spremljala tudi dva afganistanska prijatelja. Še zadnjič sta se medsebojno fotografirala, vključno z iztegnjenimi jeziki pred deklico. Žrtev so pozneje celo kamenjali. V Hanoverju se je ta teden začela 22-letna afganistanska tožba, ki se kljub resnosti zločina še vedno lahko zagovarja. Prvi dan sojenja je bila zaslišana tudi 36-letna mati starejše žrtve.

Pred grozotami je bilo zelo veselo, nasmejano dekle. Od takrat se je to popolnoma spremenilo- mati je priznala. Deklica je skušala končati svoje življenje, kosi na roki pa so vidni še danes. V terapevtskem centru živi že odkar želi narediti samomor. Ostala dva
Afganistana sta bila odpuščena, ker se nista zavedala, kako mlada je žrtev.