Oldal kiválasztása

8 jasnih znakov, da ste res našli svojega partnerja, s katerim boste živeli celo življenje

Kaj se zaveda, da nova ljubezen ni le izbruh, ki se bo končal tako hitro? Kako se izkaže, da lahko to razmerje pričakujemo dolgoročno? Pokazali bomo znake.

1. Radi ste skupaj, vendar imate življenje drug brez drugega
Prekomerna navezanost ni dober znak. Poraba časa narazen v pravilnem, dolgoročnem razmerju je povsem normalno, ni pa nekakšna napaka. V takih primerih se člani para počutijo varne v svojih odnosih, tudi če drug ni v dosegu njihovega nadzora.

2. Podate mnenje drugega
Ne glede na to, o čem govorite, se lahko med seboj poslušate, razmislite o razmišljanju drugega in razumete svoje mnenje. In vse je obojestransko, nobeden od vas noče imeti nenehno prav.

3. V družbi drugega se počutite kot doma
Ni vam treba igrati vloge, ni se vam treba uskladiti, oba ste tako dobra kot vi.

4. Ne zanikate svoje ranljivosti
Če vam ni treba igrati vloge, vam ni treba biti močan. Ni vam treba zanikati neuspeha, ranljivosti, slabih dni, ker se še vedno sprejemate.

5. V redu je, da se dolgočasita skupaj
Ni vam treba vedno imeti fantastičnega časa, le dobro je biti skupaj in ničesar ne storite. Ali pa so opravljali vsakodnevne dejavnosti, kot so nakupovanje ali pospravljanje.

Fotó: pixabay.com

6. Tudi vaše razprave so pravilne
Najboljši odnos ne more biti brez konfliktov, če pa se prepiraš, ga ne obtožuješ, ampak poslušaš drugega in si pripravljen na kompromise.

7. Ne le, da ste nežni, ko želite seksati
Vsakodnevni objemi in poljubi so pomembnejši, kot si mislite. Ne le, da je seks naslednji korak, ampak tudi sam po sebi veliko pomeni.

8. Celotno razmerje je enostavno
Čeprav morate delati za dobro razmerje, je običajno dolgoročno razmerje, ki ne zahteva veliko krčev. To je zato, ker ne želite biti skladni, ampak preprosto graditi dolgoročno vsakdanje življenje.