Oldal kiválasztása

5 LETNI DEČEK IN 3 LETNA SESTRA STA IZGUBILA ŽIVLJENJE, KO JE NJUNA MAMA BILA UJETA V GOREČI HIŠI

Zaradi nepričakovane tragedije je mati izgubila oba otroka hkrati. Plamen je izbruhnil, ko je celotna družina spala.

Nepričakovana tragedija je povzročila sočasno izgubo obeh svojih ljubljenih otrok, ki jih je poškodovala mati, ki je bila sama poškodovana. Vsa družina je že spala, ko je v njihovem domu izbruhnil ogenj.

Obupni krik so opazili sosedje in nato obvestili policijo. Obvestilo je tudi obvestilo strokovnjake, da je več ujetih v uničujočih plamenih. Nato so prerezali ograjo in se povzpeli na vrh kuhinjskega gospodarskega poslopja, da bi poskušali rešiti družino.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Noseča mamica je medtem, ko je reševala svoje življenje, skočila skozi okno svoje spalnice. Mlade so reševalci na koncu vzeli iz ognja in jih zaradi življenjsko nevarnih poškodb odpeljali v bolnišnico. Zdravniki so se zaman borili zanje in kasneje umrli.

“Naše misli so z našimi najdražjimi v tem neverjetno težkem času. Družine otrok še naprej podpirajo posebej usposobljeni policisti” – je za Mirror povedal policist.

Priče so pozneje požar opisali kot eksplozijo. Strokovnjaki še ugotavljajo, kaj je povzročilo požar. V zvezi s primerom je bil aretiran 24 letnik zaradi suma požiga.