Oldal kiválasztása

ŽIVLJENJE JE BILO ŠE PRED NJO: NA DVORIŠČU ŠOLE DREVO PADLO NA 6-LETNICO

Nepričakovana nesreča je študentko ločila od njene družine. Kljub vsem prizadevanjem zdravnikov mladeniču niso mogli rešiti življenja.

Življenje je tragično izgubila 6-letna deklica. Igral se je na dvorišču svoje šole, ko je nanj padlo ogromno drevo.

Njeni učitelji so takoj ukrepali in malo Ello Henderson resno poškodovano odpeljali v bolnišnico. Na žalost je šestletna deklica naslednji dan kljub trudu zdravnikov boj predala. Po njeni smrti se je njena žalostna družina od Elle poslovila z ganljivimi besedami.

„Počutimo se neverjetno blagoslovljene, da ga imamo v svojem življenju. Imeli smo popolno družino in živeli bomo v naših srcih. Ella je naša lepa punčka zdaj in vedno. Iz srca se zahvaljujemo učiteljem in reševalcem, ki so storili vse, da bi mu pomagali. Bila je tako pogumna in močna, prinesla je toliko veselja nam, svojemu velikemu bratu Abiju, njeni družini, najboljšim prijateljem in vsem, ki jih je spoznala” – je družina zapisala v izjavi.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Takoj po tragediji je družina začela zbirati sredstva za Great North Air Ambulance Service, ki je poskušala rešiti življenje male Elle. V dobrodelne namene so zbrali več kot 60.000 funtov – piše Mirror.