Oldal kiválasztása
News

"ZAPOR JE V MOJIH OČEH PREDOBER ZATE!" DEKLE JE IZ OBJAVE NA FACEBOOKU IZVEDELO, DA JE BILA NJENA MATI UMORJENA

Ženska je za sireno reševalnega vozila izvedela na internetu.

Rachel Bartram, ki živi v Angliji, je prijatelj na Facebooku sporočil, da se je v bližini njenega doma zgodila velika nesreča in da je žrtev v bolnišnico pripeljalo reševalno vozilo s sireno. Ženska je kmalu izvedela, da reševalno vozilo poskuša rešiti nihče drug kot njena 66-letna mati Kathleen Kirby. Vendar je umrla v vozilu in je niso pravočasno odpeljali v bolnišnico. Sledijo pretresljive podrobnosti.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Kathleen je hodila po ulici, ko jo je z veliko hitrostjo povozil avtomobil. Izkazalo se je, da je moški, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, bežal pred policijo, ko je zdrsnil s ceste in odnesel nedolžno žensko.

Žrtev se je pred kratkim upokojila in se veselila srečne upokojitve s svojim 22-letnim partnerjem, Rachelinim očimom. Po poročanju časopisa Mirror je bila mlada ženska zaradi tragedije zelo prizadeta.

Bila je stara 66 let, vendar je živela kot 35-letnica, ki jo je čakalo še veliko, bila je kot mavrica, metulj. Še vedno ne morem dihati. Sem uničena. Sem zlomljena do konca, povedala bi vam, a nihče me ne bo nikoli razumel.
– Rachel je v časopisu povedala jedrnato. Po navedbah časopisa je Rachel na sodišču moškemu, ki je povozil njeno mamo, pogledala v oči in mu rekla:

Chad, ko boš prišel iz zapora, ne boš nikoli razumel, kaj si storil. Vedno boš lahko šel naprej. Nikoli ne bom mogel iti naprej. Izbral si življenje v grehu. Toda moja mati se ni odločila, da bo ubita. V mojih očeh je zapor zate preveč dober.