Oldal kiválasztása

ZANKA SE ZATEGUJE: KATE MOSS IN BIVŠI SOPROG AMY WINEHOUSE STA OBTOŽENA ZARADI SKRIVNOSTNE SMRTI

Družina od takrat išče odgovore...

Britanski igralec Mark Blanco je leta 2006 umrl pri 30 letih, ko je na neki prireditvi padel s stolpnice. Zabave so se udeležili številni njegovi prijatelji. Policija je dogodek preiskala, strokovnjak pa pravi, da igralec verjetno ni sam padel z balkona v Londonu. Po poročanju časopisa Daily Mail se je Mark prepiral s frontmanom skupine Libertines Petom Dohertyjem. Igralca je z balkona verjetno potisnil, zdaj pa je policija po preiskavi igralčeve smrti Dohertyja obtožila. Doherty (bivši Kate Moss in Amy Winehouse), ki je bil znan po svojih izgredih in nasilnem temperamentu, je leta 2011 na svojem blogu (ki ga je medtem izbrisal) zapisal, da niti on niti kdo drug ni bil z Blanco tik pred njegovo smrtjo.

ilustracija
Fotó: pixabay.com

Vendar strokovnjak FBI Grant Frederick na podlagi nedavne analize posnetkov padca trdi, da „na balkonu ni mogla biti le ena oseba”.

Če so meritve in razdalja pravilne, je bil Mark potisnjen ven, tj. umorjen.
– Frederick je dejal.

Blancova mati še naprej išče odgovore na neodgovorjena vprašanja o smrti svojega sina in je menda porabila veliko denarja za lastno preiskavo. Mark Blanco je bil ambiciozni igralec in eden od šestih ljudi, ki so se udeležili zabave. Blanco naj bi pil in bil navdušen nad vlogo. Našli so ga izkrvavljenega, ki je bil zunaj dosega zdravniške pomoči. Njegova smrt je bila posledica hude poškodbe glave zaradi padca.